СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА "ЛЕТНИ СТАЖОВЕ" "ИМПУЛС"АД – 2022 ГОДИНА

Стажантската програма дава възможност на младите хора без стаж по специалността да получат практически опит и възможност за развитие в родния край, работа в реална производствена среда и запознаване с утвърдените практики на управление в дружеството и сключване на договор за стипендия, а на дипломиралите се – договор за работа.

 

Стажантската  програма „Летни стажове „ИМПУЛС“АД – 2022 е насочена към:

  • студенти, учащи в бакалавърска или магистърска степен, трети или четвърти курс, или наскоро дипломирани в ТУ, факултет  „Машиностроене и уредостроене“- специалност : Компютърни технологии в машиностроенето, Технология на материалите и материалознание  и факултет „Електротехника и електроника“- специалност Автоматика, роботика и компютърни управляващи системи,
  • ученици в 11-ти или 12-ти клас от професионални гимназии с професии от областта на машиностроенето – професии „Машинен техник“ – Машини и системи с ЦПУ,  които са навършили 18 години.

„ИМПУЛС“АД предоставя възможност за провеждане на стажове и на студенти  от първи и втори курс, които ще бъдат съобразени със знанията и уменията им.

Ние предлагаме:

  • да се запознаете на практика с производството и управлението на „ИМПУЛС“АД
  • да придобиете знания и умения в областта на машиностроенето,оправдаващи изискванията на бизнеса.
  • обучение в работния процес с трудов договор
  • да натрупате реален трудов опит в рамките на стажа
  • да се обучавате от опитен работник или специалист /ментор/ от фирмата.

Стажът е платен, на пълен 8-часов работен ден.

 

СТАЖАНТСКИ ПОЗИЦИИ:

 

Стажант - технолог  програмист на ММ с ЦПУ – 2 места – за обучаващи се в областта на машиностроенето,  специалности  Компютърни технологии в машиностроенето или Технология на материалите и материалознание, за работа в участък с ЦПУ машини .

Стажант-програмист-настройчик на ММ с ЦПУ – 2 места – за обучаващи се в областта на машиностроенето , специалности  Компютърни технологии в машиностроенето или Технология на материалите и материалознание, за работа в участък с ЦПУ машини .

Стажант-технолог  термичен участък - 1 място  за обучаващи се в областта на Технология на материалите и материалознание.

Стажант- контрольор по качеството - 2 места- за обучаващи се в областта на машиностроенето в специалност  Компютърни технологии в машиностроенето.

Стажант-конструктор –1 място  за обучаващ се в областта на машиностроенето   в специалности  Компютърни технологии в машиностроенето или Технология на материалите и материалознание, за работа в Дирекция техническо обезпечаване..

 

Стажант-електрончик – 1 място  за обучаващ се в областта на електронната техника и технологии, специалност Автоматика, роботика и компютърни управляващи системи

Стажант-машинен оператор на ЦПУ машини – 5 места– за обучаващи се в областта на машиностроенето в специалности  Компютърни технологии в машиностроенето или Технология на материалите и материалознание ,подходящо и  за ученици, обучаващи се по професии „Mашинен техник“, за работа в участък с ЦПУ машини

Стажант-шлайфист,фрезист и стругар  на универсална машина – 5 места – подходящо за ученици, обучаващи се по професия „Mашинен техник, за работа в участък с универсални машини.

  

С предимство за включване в „Стажове  „ИМПУЛС“АД  2022г. ще бъдат:

  • Жители на общини Габрово, Севлиево и Дряново;
  • Деца на работници и бивши работници-пенсионери на „ИМПУЛС“АД 

 

 Кандидатстването за включване в „Стажове  „ИМПУЛС“АД  – 2022г. ще става чрез представяне на подробна автобиография в срок до 31.05. 2022г.

 

Документите се изпращат до Звено Човешки ресурси и отчитане на труда  на „ИМПУЛС“АД  на адрес: гр.Габрово, ул. „Орловска“ №162, или в електронен формат на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;  

За контакти:

  • телефон 066 899 542